Cooltech / fedtfrysning

CoolTech
BEHANDLING MED COOLTECH

 

Cooltech systemet er et af de mest populære og effektive valg, i forbindelse med fedtfrysning. Cooltech apparatet arbejder med cryolipolysis, der oversat til dansk, betyder fedtfrysning. Det er en effektiv og pålidelig behandling mod genstridige fedtdepoter, med en reduktion på op mod 20-25% i de behandlede områder. Behandlingen er ikke-kirurgisk, sikker og effektiv.

 

HVAD ER COOLTECH

 

Cooltech er et kontrolleret kølesystem, der arbejder med cryolipolysis. Den unikke teknologi gør, at vi kan ramme specifikke områder på kroppen og målrette behandlingen præcis der, hvor vi ønsker at minimere de uønskede fedtdepoter.

 

HVORDAN VIRKER COOLTECH

 

Cooltech behandlingen virker ved at tilføre frost til de fedtdepoter, vi ønsker at eliminere.

Når vi udsætter fedtcellerne for frost, krystalliseres 20-25% af fedtcellerne og går til grunde. Håndstykkerne suger med et vakuum de uønskede fedtdepoter ud i kammeret. Herefter køler systemet området ned og udsætter fedtcellerne for frost.

Især fedtcellerne i det subkutane fedt er sensitive for behandlingen.

Cooltech systemet har flere forskellige påsætninger, hvilket giver NUAN mulighed for at designe behandlingen specifikt til dig og dine former. Resultatet er permanent, så det er vigtigt, at du får en konsultation inden din behandling, så vi kan sikre os, at vi respekterer din naturlige form, og dine muligheder for gode resultater.

 

Følgende områder kan behandles med Cooltech:

 

–        Dobbelthage

–        Mave – Delt op i øvre og nedre

–        Flanker / Dansehåndtag

–        Bh delle

–        Inderlår og yderlår

–        Banandelle – Under ballerne

–        Mormorarme

–        Mandebryster

–        Knæ

 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN MED COOLTECH

 

Inden din behandling med Cooltech, skal du til en konsultation hos vores sygeplejerske, hvor du udover mundtlig information, får udleveret skriftlig information omkring din behandling. Her vurderer vi dine behov og ønsker for behandlingen, og vi lægger sammen en plan for at opnå de bedste resultater for dig. Ved selve behandlingen følger vi planen, der er lagt og afklarer eventuelle yderligere spørgsmål.

Inden din behandling tages billeder til din journal, hvorefter der tegnes ind, så vi er sikre på at behandle i det ønskede område. Der påføres en gelpad, der indeholder antifreeze gel, for at beskytte hudens overflade mod frosten, og håndstykkerne sættes på.

Der kan føles et ubehag ved påsætning og aftagning af håndstykkerne grundet suget og kulden. Under selve behandling aftager ubehaget, og du vil kunne arbejde eller slappe af, som du ønsker.

Alt efter område er der en varighed på 45-70 minutter på din behandling. Ønsker du flere områder behandlet øges behandlingstiden. Du kan genoptage dine daglige gøremål efter behandlingen.

 

RESULTAT

 

Resultatet er permanent. Studier viser en tilfredshedsprocent på omkring 94. Der er foretaget langt mere end 250.000 behandlinger på verdensplan.

Du vil de første uger efter behandlingen kunne føle let hævelse og en sovende fornemmelse i området. Du vil se begyndende resultat efter ca. to uger og endeligt resultat efter tolv uger.

For at optimere processen skal du drikke rigeligt med vand og massere områderne dagligt, gerne morgen og aften for at stimulere bindevævet og lymferne, der sørger for, at de nedbrudte fedtceller føres væk.

I de fleste tilfælde vil en enkelt behandling være tilstrækkeligt. Ønsker man yderligere reduktion kan behandlingen gentages efter tolv uger.

Diana har Danmarks længste og største erfaring indenfor behandlingen med Cooltech systemet. NUANs brede og store erfaring med behandlingerne, gør at du kan føle dig helt tryg hos os.

 

EFTER BEHANDLINGEN – KONTROL OG TOUCH UP

 

Du kommer til kontrol i NUAN efter tolv uger, hvor vi sammen sikrer os din tilfredshed med behandlingen, forløbet og resultatet.

Kontrollen bookes ind ved behandlingen.

 

BIVIRKNINGER / KONTRAINDIKATIONER

 

Efter din behandling kan du forvente en rødme, hævelse og let ømhed af det behandlede område. Blå mærker kan forekomme på grund af suget og forsvinder typisk i løbet af seks til tolv dage. Nogle oplever, at området sover i op til et par uger efter behandlingen. Der kan den første uge forekomme let prikken og stikken i området, og har du fået behandling på maven, kan der forekomme lette jag fra området omkring navlen. Dette aftager i løbet af de første to uger. Behandling af dobbelthage kan forbigående medføre let nedsat eller øget spytsekretion i dagene efter behandlingen.

På verdensplan er der to procent af de behandlede, der ikke har effekt af behandlingen til trods for at man er kandidat.

I NUAN gør vi vores bedste for at sikre os, at alle vores kunder er tilfredse med vores behandlinger.

 

Kontakt mig