Næsekorrektion

Restylane
Næsekorrektion

 

Med Restylane kan vi løfte indhak, løfte og forme tippen, vi kan skabe en bedre profilbalance og bedre balance i ansigtet generelt. Ikke to næser er ens og behovet hos den enkelte kunde kan være vidt forskelligt. Vi lytter til dit behov og udfører herefter en præcis behandling af det ønskede.
Nogle kunder kan for eksempel være generet af et mindre eller større indhak på næseryggen, de ønsker fjernet eller minimeret og andre ønsker en mere symmetrisk profil. Hvilken behandling du skal have afgør vi sammen til vores konsultation forud for din behandling.

 

 

Kontakt mig

    Hvad er Restylane?

    Vores hud er enestående. Den beskytter kroppen mod påvirkning udefra, og reparerer sig selv dagligt. Med tiden bliver vores hud naturligt mindre elastisk og slap. Linjer og furer begynder at sætte sine spor i overfladen. Både alder, genetik og miljø spiller en rolle for, hvordan vores overflade holder sig. Jo mere moden huden bliver, jo mere fugt har den behov for. Med tiden taber vi volume i ansigtet, og tyngden i ansigtet tager sydpå. Mørke rande under øjne, bekymringsrynker, nedadvendte mundvige og generel trist hud og tabt glød, kan få os til at se mere trætte og uoplagte ud. Restylane behandling er med til at genskabe fugtbalance og fylde.