Nedadvendte mundvige

Restylane
Nedadvendte mundvige

 

Nedadvendte mundvige er med til at få os til at syne mindre glade, end vi er. Med alderen kommer der mere tyngde i den nederste halvdel af ansigtet, som kan være med til at skabe dybe furer / folder ved mundvigene og de vil typisk trække mere og mere ind, jo mere modne vi bliver. Med Restylane kan vi genskabe noget af den tabte struktur i ansigtet og løfte mundvigene, så du igen kan få et mildt og glad udtryk omkring munden.

Er de nedadvendte mundvige forårsaget af mimisk aktivitet, kan det være en fordel at kombinere din Restylanebehandling med Botoxbehandling af DAO / nedadvendte mundvige.

 

 

Kontakt mig

    Hvad er Restylane?

    Vores hud er enestående. Den beskytter kroppen mod påvirkning udefra, og reparerer sig selv dagligt. Med tiden bliver vores hud naturligt mindre elastisk og slap. Linjer og furer begynder at sætte sine spor i overfladen. Både alder, genetik og miljø spiller en rolle for, hvordan vores overflade holder sig. Jo mere moden huden bliver, jo mere fugt har den behov for. Med tiden taber vi volume i ansigtet, og tyngden i ansigtet tager sydpå. Mørke rande under øjne, bekymringsrynker, nedadvendte mundvige og generel trist hud og tabt glød, kan få os til at se mere trætte og uoplagte ud. Restylane behandling er med til at genskabe fugtbalance og fylde.