Nedadvendte mundvige

Botox
DAO / nedadvendte mundvige

 

Vi kan alle få at vide, at vi ser sure og triste ud. Er vores DAO muskel godt aktiv, vil den over tiden trække mundvigene mod syd, samt skabe folder ved indfaldet ved kinden, som får underansigtet til at se mere tungt ud. Ved at afslappe DAO musklen, løftes mundvigene let op og bindevævet aflastes, så vi undgår de dybe indfald.
Er folderne dybe kan det være nødvendigt at supplere med Restylane behandling for at booste bindevævets naturlige reparationsevne og hermed fylde det ødelagte væv ud, så resultatet bliver en mere ensartet overflade og et mere friskt udseende.

 

 

Kontakt mig

    Hvad er Botox ?

    Botox er den mest effektive behandling af mimiske linjer i ansigtet. Det vil sige, de linjer der kommer, når vi bevæger ansigtet. De fleste rynker kan behandles med botox, så man opnår et yngre, mildere og friskere udtryk. Rynker kommer med tiden. Genetik, miljø og måden, vi plejer vores hud spiller ind. Rynker kan have en charme og være med til at fortælle vores historie, men de kan også få ansigtet til at fremstå stresset, træt, bekymret og vredt, selvom det ikke nødvendigvis er tilfældet. Vi tilpasser behandlingen efter dine behov og dit ansigt og kan med Botox opnå et yngre, mere mildt og frisk udseende. Vi tilstræber altid et naturligt resultat med respekt for dit udgangspunkt.