HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED BOTOX

SMILELINJER / KRAGETÆER

SMILELINJER / KRAGETÆER

Vi er meget begejstrede for vores naturlige smilelinjer, men i nogle tilfælde kan botox behandling omkring øjnene være med til at give et mere åbent og friskt udtryk. Alder, miljø og gener spiller en stor rolle for disse linjer. Da vi som mennesker oftest har let til smil, vil vævet omkring disse linjer være mere udsat og derfor kan der opstå dybe permanente linjer i hudens overflade. Med botox minimerer vi mimikken, uden at fjerne den helt og afslapper derfor bindevævet, så vi igen får vores ensartede, fine overflade i huden omkring øjnene. Er der tale om fine linjer / dybe furer under øjnene kan det være nødvendigt at supplere med ikke-permanent filler for at booste bindevævets naturlige reparationsevne og hermed fylde det ødelagte væv ud, så resultatet bliver en mere ensartet overflade og et mere friskt udseende.

PANDERYNKER

PANDERYNKER

Pandelinjerne kommer, når vi har en høj aktivitet af mimiske muskler i den øvre del af ansigtet. Om det er, fordi vi synes, at de får os til at se gamle ud, eller om det er, fordi vi er trætte af, at dagens makeup synes at samle sig lige præcis der, midt i panden, så kan Botox afhjælpe linjerne ved at nedsætte mimikken. Panden kan behandles på mange måder.  I NUAN respekterer vi den naturlige mimik og dæmper aktiviteten uden at lamme panden helt, så du stadig føler en lethed ved din behandling. Furerne vil typisk elimineres allerede ved første behandling, men afhængigt af udgangspunkt vil det kræve vedligeholdende behandlinger for optimalt resultat. Når overfladen får pause, reparerer huden sig selv automatisk og får en mere ensartet overflade og et mere friskt udseende.

LÆBELØFT / LIPFLIP

LÆBELØFT / LIPFLIP

En botox behandling i læbekanten er til forskellige kunder. Både den yngre kunde, der ønsker en mere afslappet overlæbe, med et lille vip / løft og den mere modne kunde, der har fået et mere sammenbidt udtryk. Her vil den afslappende effekt af botox minimere skaderne i vævet og afslappe området, hvilket resulterer i et mere blidt udtryk og en mere afslappet overflade. Når vi modnes, mister vi naturlig fylde omkring læberne, og den mimiske aktivitet gør at læberne automatisk trækker sig sammen, får rynker og mister fylde. Er furerne dybe eller volumen tabt, kan det være nødvendigt at supplere med ikke-permanent filler for at booste bindevævets naturlige reparationsevne og hermed fylde det ødelagte væv ud, så resultatet bliver en mere ensartet overflade og et mere friskt udseende.

GUMMY SMILE

GUMMY SMILE

Den typiske kunde til behandling af gummy smile er typisk hende, eller ham, der har et overaktivt smil. Det vil sige et smil, der trækker op og viser gummer og tænder mere end ønsket. Smilet er for os alle noget af det første vi bruger socialt. Er man ked af sit smil, kan man overveje behandlingen for gummy smile. De fleste af vores kunder vender tilbage med historier om mere selvtillid og et liv med smil uden bekymringer.

GLABELLA / BEKYMRINGSRYNKEN MELLEM BRYNENE

GLABELLA / BEKYMRINGSRYNKEN MELLEM BRYNENE

Mange af vores kunder er generet af de dybe furer, der opstår mellem brynene. Også kaldet bekymrings – eller vredesrynken. Musklerne trækker sammen og skaber dybe linjer, der med tiden sætter sig permanent i hudens overflade, samt dybere i bindevævet. Alt efter udgangspunkt kan botox minimere eller helt eliminere disse dybe furer. Resultatet er et mindre vredt eller bekymret ansigt. - Er furerne dybe kan det være nødvendigt at supplere med ikke-permanent filler behandling for at booste bindevævets naturlige reparationsevne og hermed fylde det ødelagte væv ud, så resultatet bliver en mere ensartet overflade og et mere friskt udseende. -

×