HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED IKKE-PERMANENTE FILLER

KINDFOLD / MARIONETLINJER

KINDFOLD / MARIONETLINJER

Med tiden modnes huden og mister sin elasticitet. Vi mister fastheden og volumen i den øverste del af ansigtet og tyngden sætter sig i den nederste del af ansigtet. Typisk er marionetlinjerne en kombination af øget tyngde i den nederste del af ansigtet, men kan også være genetisk. Med Restylane behandling kan vi løfte vævet og genskabe fylde og støtte i strukturen, så du opnår en mere ensartet og jævn overflade og et mere frisk og yngre udseende. Er der tale om udpræget tyngde, kan det være en fordel at kombinere din behandling enten med kindben eller som decideret fullface behandling.

KÆBELINJE / HAMSTERPOSER

KÆBELINJE / HAMSTERPOSER

En markeret kæbelinje er med til at skabe bedre balance i ansigtet og give et løft. Med alderen mister vi volume i den øverste del af ansigtet, som typisk skaber ekstra tyngde i den nederste del af ansigtet, hvilket kan medføre hamsterposer, eller øget tyngde over kæbelinjen. Med Restylane kan vi genskabe balance og forme kæbelinjen. Er der tale om udpræget tyngde, kan det være en fordel at kombinere din kæbebehandling, enten med kindben eller som decideret fullface behandling.

HAGE KORREKTION

HAGE KORREKTION

Korrektion af hagen er ofte en overset behandling, da ikke mange har fokus på dette område. Ikke-permanente filler kan være med til at optimere og feminisere eller maskulinisere ansigtets balance. Behandlingen kan give et let løft til uønsket tyngde under hagen, samt markere kæbelinjen for at give en mere balanceret profil. Herudover kan det være effektiv måde at reducere eller fjerne uønskede hagekløfter.

NÆSEKORREKTION

NÆSEKORREKTION

Med ikke-permanent filler / Teosyal / Restylane kan vi løfte indhak, løfte og forme tippen, vi kan skabe en bedre profilbalance og bedre balance i ansigtet generelt. Ikke to næser er ens og behovet hos den enkelte kunde kan være vidt forskelligt. Vi lytter til dit behov og udfører herefter en præcis behandling af det ønskede. Nogle kunder kan for eksempel være generet af et mindre eller større indhak på næseryggen, de ønsker fjernet eller minimeret og andre ønsker en mere symmetrisk profil. Hvilken behandling du skal have afgør vi sammen til vores konsultation forud for din behandling.

NEDADVENDTE MUNDVIGE

NEDADVENDTE MUNDVIGE

Nedadvendte mundvige er med til at få os til at syne mindre glade, end vi er. Med alderen kommer der mere tyngde i den nederste halvdel af ansigtet, som kan være med til at skabe dybe furer / folder ved mundvigene og de vil typisk trække mere og mere ind, jo mere modne vi bliver. Med Restylane kan vi genskabe noget af den tabte struktur i ansigtet og løfte mundvigene, så du igen kan få et mildt og glad udtryk omkring munden. Er de nedadvendte mundvige forårsaget af mimisk aktivitet, kan det være en fordel at kombinere din Restylane behandling med botox behandling af DAO / nedadvendte mundvige.

FURER FRA NÆSE TIL MUND

FURER FRA NÆSE TIL MUND

Med alderen ryger tyngden mod syd og sætter sig typisk over den nederste halvdel af ansigtet. Det medfører, at dine nasolabiale furer eller smilelinjer sætter sig dybere i ansigtet og skaber folder. Med en Restylane behandling kan vi løfte tyngden og give et yngre og mere blidt udtryk. Er furer/folderne dybe kan det anbefales, at kombinere behandlingen af nasolabiale furer med kindben, for optimeret løft og resultat samt balancering af volume i ansigtet.

MØRKE RANDE UNDER ØJNENE / TRÆTTE ØJNE

MØRKE RANDE UNDER ØJNENE / TRÆTTE ØJNE

Med tiden forsvinder vores fedtvæv i ansigtet og tyngden bevæger sig lige så stille mod syd. Dette gælder også for området under øjnene, hvor vi kan blive tiltagende indsunkne og mørke at se på. Både alder, genetik og miljø spiller en rolle, når de dybe furer under øjnene sætter sig. En behandling med Restylane mod trætte øjne eller en dyb tårerand er med til at skabe et mere friskt og yngre udseende.

LÆBEFORSTØRRELSE / LÆBEBEHANDLING

LÆBEFORSTØRRELSE / LÆBEBEHANDLING

Læbeforstørrende behandlinger med Restylane skaber mere fylde og volume. Du kan opnå en mere markeret og optimeret læbeform eller et løft og boost af rynkede læber, der har tabt volume i årenes løb. Behandling af læberne er med til at skabe bedre harmoni i ansigtet og kan være med til at give et mere feminint udtryk. Det vigtigste for os i NUAN er, at opnå et balanceret resultat ud fra dine ønsker. Er det et let naturligt boost, vil vi oftest kunne opnå gode resultater fra første behandling. Ønsker du mere fylde, skal du oftest forvente, at læberne skal opbygges over flere behandlinger for optimeret resultat og bedre holdbarhed. Uanset behandling, lægger vi sammen en plan for dit forløb ved vores konsultation.

FULLFACE BEHANDLING

FULLFACE BEHANDLING

Rekonstruering af tabt volume i ansigtet Fullface behandlingen giver dig et løftet og mere markeret ansigt med en mere ensartet og stram overflade. Fullface behandlingen er også kaldet “liquid facelift”, da vi går ind og genskaber ungdommens fylde i de områder, der trænger til det. Mange kunder eller behandlere holder sig fokuseret på et enkelt område, når helheden oftest kan optimeres ved behandling af flere områder for bedre balance i hele ansigtet. Med vores fullface behandlinger fokuserer vi på dig og dine behov og laver sammen en vurdering af den optimale løsning og vedligeholdelse af dit resultat. Sammen skaber vi den perfekte løsning for dig.

KINDBEN / V-SHAPE

KINDBEN / V-SHAPE

Behandling af kindben giver dig et mere markeret udtryk af dine naturlige træk og en bedre balance i ansigtet. Kindben er med til at skabe et løft i ansigtet og genskabe tabt volume. Behandling af kindben er med til at fremhæve den populære V-shape og vil med fordel kunne kombineres med andre behandlinger. Eksempelvis botox behandling af forstørret tyggemuskel eller fremhævelse af hage med Restylane.

×