NYHEDER

Hvad er forskellen på botox og ikke-permanente fillers?

Hvad er forskellen på botox og ikke-permanente fillers?

Botox og ikke-permanente fillers har kun været bredt tilgængeligt på det globale marked indenfor nogle få årtier, men de er allerede blevet verdens mest populære kosmetiske behandlinger. Hvad er egentlig forskellen på de to præparater og hvilke behandlinger bruges de til? Læs mere om det her.

Botox: Verdens førende kosmetiske behandling

Botox: Verdens førende kosmetiske behandling

Botox er verdens mest populære kosmetiske behandling. Præparatets historie spænder sig over mere end 100 år, og tilfældigheder har gjort, at Botox har udviklet sig fra at være et giftstof til en kosmetisk mirakelkur. Mest kendt er Botox’ virkning mod rynker, men vidundermidlet bruges faktisk til at afhjælpe en lang række andre problematikker i kroppen. Læs mere om det her.

VELKOMMEN I VORES UNIVERS

VELKOMMEN I VORES UNIVERS

  Først og fremmest vil vi sige tusind tak for din interesse i vores univers. Det betyder meget for os at du vil følge med, og kunne tænke dig at blive lidt klogere på hvordan vores tilgang er til den kosmetiske skønhedsverden.   Vi ved at den kosmetiske verden kan være en jungle af finde rundt i. Der er så mange forskellige klinikker og produkter. Det store spørgsmål er jo, hvad og hvem er de bedste for dig? Se alle vores behandlinger  I NUAN går vi all in på at tilbyde vores kunder den absolut bedste oplevelse i alt fra produkter og udstyr, til tid og kvalitet til hver og en af jer, der træder ind i vores univers.   Vi er her ikke for at have travlt med noget. Især ikke dit ansigt eller din krop! Og vi elsker at være med til at afmystificere nogle af de misforståelser der er i vores univers.   Vi respekterer hvert enkelt forløb og vi tager os tid til, at forstå dine behov og skabe trygge rammer, for en helt vild vidunderlig verden af muligheder.   Oftest er det følelserne vi behandler ud fra, kombineret med vores ekspertise selvfølgelig!   Mød din behandler   Det vi mener er, at når du første gang møder os, vil vi sætte os ned sammen og møde hinanden. Her danner vi os et overblik over de muligheder vi har. Det er så vigtigt med en god forventningsafstemning forud for de behandlinger vi udfører, både for dig og os. Vi ønsker at du har tillid til at du er i de absolut bedste hænder, når det gælder dig og dine forventninger til et godt resultat.   I NUAN er du vores ambassadør. Vi er her for dig og glæder os til at afhjælpe myter omkring behandlingerne ved ærlig og gennemsigtig kommunikation, så du er indforstået med alt, før vi starter vores behandling eller forløb.   Du er altid velkommen til at booke din tid til en gratis og uforpligtende konsultation    Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers.   Kærlig hilsen Diana Rune og Line Aviaja Francke Stiftere af NUAN Aesthetic

Sikker kosmetisk klinik

Er din kosmetiske skønhedsklinik sikker? Sådan kan du tjekke det

Hvorfor er det vigtigt, at en kosmetisk skønhedsklinik er autoriseret? Hvilken rolle spiller behandlerens uddannelse? Hvad er dine rettigheder som forbruger - især, hvis det går galt? Valget af kosmetisk skønhedsklinik er både afgørende for dit endelige resultat, og din sikkerhed og helbred. Denne guide viser dig, hvordan du kan tjekke, at din kosmetiske skønhedsklinik er sikker. 

7 grunde til at skifte dine almindelige hudplejeprodukter ud med klinisk hudpleje

7 grunde til at skifte dine almindelige hudplejeprodukter ud med klinisk hudpleje

Rene og aktive ingredienser. Potente og målrettede produkter. Kliniske tests, der viser, at det virker. Produkter, der vil ændre din hud radikalt til det bedre. Der er rigtig mange grunde til at skifte fra almindelige cremer, tonics og olier til klinisk hudpleje - her får du syv.  

ZO SKIN HEALTH

Nu forhandler NUAN en af verdens førende hudplejeserier - ZO Skin Health

Ønsker du at tage din hud til næste niveau? ZO Skin Health betragtes verden over som det ultimative indenfor hudpleje. Takket være sine aktive ingredienser, samt klinisk testede og beviste effekter på huden, er ZO Skin Health det mest solgte mærke hos europæiske hudlæger og plastikkirurger, og nu kan du også købe ZO Skin Health hos NUAN - sådan kommer du i gang. 

×