Ønsker du at tage din hud til næste niveau? ZO Skin Health betragtes verden over som det ultimative indenfor hudpleje. Takket være sine aktive ingredienser, samt klinisk testede og beviste effekter på huden, er ZO Skin Health det mest solgte mærke hos europæiske hudlæger og plastikkirurger, og nu kan du også købe ZO Skin Health hos NUAN - sådan kommer du i gang. 

I en verden fyldt med hudplejeprodukter, der alle lover en smuk, ren og sund hud kan det være svært at se, hvad forskellen – og effekten - er på de enkelte brands.

Men ZO Skin Health er i en liga for sig.

Derfor er vi utrolig stolte og glade over at kunne fortælle, at NUAN er blevet officiel forhandler af den eksklusive hudplejeserie.

ZO Skin Health er avancerede og klinisk testede hudplejeprodukter i absolut verdensklasse. Hudplejeserien er det man på engelsk kalder medical-grade skincare, altså medicinsk eller klinisk hudpleje, og adskiller sig fra almindelige hudplejeprodukter på en lang række vigtige parametre.

ZO Skin Health er skabt ud fra aktive ingredienser i deres reneste form, såsom A-vitaminer, peptider, antioxidanter og frugtsyrer, der alle har en videnskabelig dokumenteret effekt på rynker og fine linjer. Klinisk hudpleje, såsom ZO Skin Health, indeholder disse ingredienser i mængder, der ligger langt over, hvad du finder i almindelige hudplejeprodukter. 

Det gør det muligt for produkterne at trænge dybt ned i hudlagene – helt ned til de lag, hvor vi danner kollagen og elastin – hvor de stimulerer og vækker cellerne, så huden forynges, genskabes og optimerer sin sundhed. 

Vigtigst af alt – kliniske tests har vist, at de holder, hvad de lover.

ZO Skin Health er en game changer for din hud.

Læs også: 7 grunde til at skifte dine almindelige hudplejeprodukter ud med klinisk hudpleje.

Klinisk testet effekt og resultater

Det er Dr. Zein Obagi, der står bag ZO Skin Health. I mere end 35 år har den internationalt anerkendte dermatolog udviklet banebrydende hudplejeløsninger med de mest innovative videnskabelige metoder. 

ZO Skin Health udfordrer den traditionelle forståelse af hudpleje, og er bygget på filosofien om, at less is more.

Produkterne er potente, avancerede, effektive og innovative og skabt med specifikke mål for øje, så du kan få unikt tilpasset hudpleje, der giver dig sund hud uanset alder, etnicitet, hudstruktur og hudtilstand. 

Lyder det for godt til at være sandt?

For at kunne kalde sig klinisk hudpleje skal ZO Skin Healths produkter have undergået forskning og kliniske forsøg, og skal have skabt beviselige resultater.

Som forbruger er det din garanti for, at hvert enkelt produkts effekt er gennemtestet og har videnskabelige data og dokumentation på, at det virker.

 

ZO Skin Health hjælper og forebygger

ZO Skin Health tilbyder en palette af avancerede produkter, der kan behandle alt fra pigmentering, solskader og tørhed til specifikke hudproblematikker såsom rosacea og akne.

Fordi produkterne trænger dybt ned i hudlagene, har de samtidig en foryngende effekt og reducerer rynker og fine linjer.

Selv, hvis du har en smuk hud allerede, er der grundlag for at bruge ZO Skin Healthcare.

Du giver nemlig din hud de bedste forudsætninger ved at pleje den med det absolut ypperste indenfor hudpleje. Samtidig forebygger du evt. hudproblemer, der kan opstå i takt med at hormoner, alder og livet ændrer din hudstruktur.

Ofte vil klinisk hudplejes dybdegående behandling også skabe rigtig gode resultater i samspil med andre behandlinger, såsom IPL, botox og filler.

 Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere her.

Sådan kommer du i gang med ZO Skin Health

ZO Skin Health forhandles udelukkende hos plastikkirurger, hudlæger og autoriserede klinikker som NUAN. Hudplejeserien er det mest solgte brand i europæiske klinikker, og det andet mest solgte i USA.

At ZO Skin Health kun sælges hos autoriserede fagfolk og klinikker er ikke noget vi gør for at skabe hype om produktet – tværtimod.

Kliniske hudplejeprodukter som ZO Skin Health indeholder rene og aktive ingredienser. Det gør produkterne så potente, at det er nødvendigt, at du får individuel vejledning af fagligt uddannet specialister eller dermatologer inden du begynder at bruge produkterne.

For at komme i gang skal du booke en gratis hudanalyse hos NUAN. Her undersøger vi din hud, taler om dine ønsker, og sammensætter en plan og hudplejerutine som er skræddersyet til dig.

Som introduktionstilbud giver vi 10% på alle de ZO Skin Health produkter i hele marts 2022.

Book tid her 

 

×