Rene og aktive ingredienser. Potente og målrettede produkter. Kliniske tests, der viser, at det virker. Produkter, der vil ændre din hud radikalt til det bedre. Der er rigtig mange grunde til at skifte fra almindelige cremer, tonics og olier til klinisk hudpleje - her får du syv.  

Hudpleje er en milliardindustri, og mængden af produkter og brands er i konstant vækst verden over.

Specialiserede forretninger og online shops flyder over med muligheder. Selv i dit lokale supermarked kan du vælge mellem hundredevis af cremer, masker, tonere og serums, der alle fortæller om deres naturlige ingredienser og banebrydende teknologi, der giver en smuk og sund hud.

Med så mange lettilgængelige og billigere valgmuligheder lige ved hånden, kan det være svært at se, hvorfor du overhovedet skal overveje at skifte dine almindelige hudplejeprodukter ud med klinisk hudpleje.

Men det er der rigtig mange gode grunde til.

1. Klinisk hudpleje indeholder aktive ingredienser, du kun finder en brøkdel af i almindelige hudplejeprodukter

Mange almindelige hudplejeprodukter indeholder de samme ingredienser som klinisk hudpleje. Den store forskel ligger i mængderne og råvarernes renhed.

Kliniske hudplejeprodukter indeholder nemlig langt flere aktive ingredienser i deres rene og rå form og i mængder, som du slet ikke finder i almindelige hudplejeprodukter.

Det er bl.a. derfor, at du kun kan købe kliniske hudplejeprodukter hos dermatologer og klinikker – men det vender vi tilbage til.

 

ZO SKIN HEALTH RETINOL

2. Klinisk hudpleje trænger dybere ind til de vigtige hudlag

Huden består af tre lag – epidermis (overhuden), dermis (læderhuden) og subcutis (underhuden).

Epidermis er det øverste og synlige lag hud. Her dannes bl.a. et fedtlag, som er med til at holde huden intakt. I det mellemste lag, epidermis, finder du bl.a. hårfollikler, og talg- og svedkirtler. Det er også her, at der dannes kollagen, som holder huden elastisk og stærk. Til sidst kommer subcutis, som består af bindevæv og fedtceller, som beskytter muskler og knogler, der befinder sig lige under dette hudlag.

Almindelige hudplejeprodukter indeholder ikke nok aktive stoffer til at trænge ordentligt ned i huden. Derfor vil de typisk kun lægge sig ovenpå huden, eller kun lige akkurat trænge ned i det øverste hudlag.

Kliniske hudplejeprodukter, derimod, indeholder aktive ingredienser i markant større mængder og i langt renere form end almindelige hudplejeprodukter. Det er koncentrationen af aktive ingredienser, der gør, at de kan trænge dybt ned i hudlagene – helt ned i dermis, hvor kollagen og elastin produceres.

Sådan gør klinisk hudpleje den helt store forskel for din hud.

NUAN forhandler ZO Skin, som er den gyldne standart og et af verdens førende kliniske hudplejeserier.

 

 

3. Klinisk hudpleje er testet af læger

For at et hudplejeprodukt kan betragtes som klinisk, skal det indeholde beviselige mængder af bestemte ingredienser, såsom vitaminer, peptider og retinoler. 

Produkterne testes af læger, og resultaterne udgives i videnskabelige magasiner. Derfor er der helt specifikke data- og kvalitetskrav, som undersøgelserne skal indeholde for at blive publiceret.

Som forbruger er disse lægevidenskabelige test dokumentation for, at produktet er undersøgt ordentligt, at det indeholder de ingredienser, der påstås og det er samtidig bevis for, at produktet faktisk holder, hvad det lover.

Den samme sikkerhed får du ikke ved almindelige hudplejeprodukter, der ikke er underlagt de samme testkrav.  

 

4. Designet til at hjælpe mod individuelle hudproblemer

Hvor almindelige hudplejeprodukter er designet til en bred målgruppe, så er kliniske hudplejeprodukter udviklet til målrettet behandling. Det gælder både helt normal hud, og hud med problematikker såsom rosacea, akne, pigmentering, alderstegn, tør hud osv.

Derudover er kliniske hudplejeprodukter også oftere udviklet til flere forskellige hudtyper. Fx har ZO Skin Health, som NUAN forhandler, forskellige hudplejeserier, der er designet til flere hudfarver og hudstrukturer.  

Med et specialudviklet klinisk hudplejeprodukt er du derfor mere sikker på at finde et produkt, der faktisk virker på dit individuelle problem, fremfor hvis du vælger et almindeligt hudplejeprodukt, der er skabt til en bred målgruppe.

Ofte vil klinisk hudplejes dybdegående behandling også skabe rigtig gode resultater i samspil med andre behandlinger, såsom IPL, botox og filler.

 

ZO SKIN HEALTH

 

5. Klinisk hudpleje sikrer dig professionel og skræddersyet behandling

Klinisk hudpleje forhandles kun gennem autoriserede forhandlere og specialklinikker.

Det er der en rigtig god grund til.

Kliniske hudplejeprodukter er nemlig så potente, og arbejder så dybt i huden, at du ikke kan købe dem, før du har fået foretaget en hudanalyse, samt kyndig vejledning i en konsultation med en specialist og/eller dermatolog.

En hudanalyse hos NUAN foregår ved, at din hud bliver undersøgt grundigt, og, evt. problemer eller udfordringer kortlægges. Derefter tilrettelægger vi en skræddersyet behandlingsplan til din hud. Efterhånden som du bliver ældre og din hud ændrer sig, kan vi tilpasse din rutine og produkter, så du altid er sikker på at få den bedst mulige behandling.

Ved at have en specialist til at lægge en behandlingsplan for din hud - en plan, der er tilpasset dine unikke og individuelle problematikker – kan du skære igennem myriaden af produkter, og hurtigt finde det, der virker og skaber resultater.

I sidste ende skåner du din hud for mere eller mindre succesfulde tests af forskellige produkter, der kan slide på huden. Du skåner også din pengepung for en masse fejlkøb.

 

 

ZO SKIN HEALTH

6. Du får mere for pengene

Et af argumenterne mod klinisk hudpleje er, at produkterne er meget dyrere end almindelig hudpleje.

Sammenligner du kun ud fra pris, så er det rigtigt, at kliniske hudplejeprodukter er dyrere. Det er dog ikke helt så lige til.

Prisspektret for almindelig hudpleje spænder meget bred – fra det meget billige til det dyre – uden, at der reelt er tale om, at det ene produkt er bedre end det andet. Derudover

Her skiller kliniske hudplejeprodukter sig ud. Produkterne har beviselig effekt, og fordi de er spækket med aktive ingredienser, er de også langt mere drøje i brug. Du behøver derfor ikke bruge store mængder for at se betydelige resultater. 

Derudover sikrer den påkrævede hudanalyse, at du får en individuelt tilpasset plan i hånden, og produkter, der matcher det du ønsker for din hud. Det forhindrer dig i at spilde penge på en masse produkter, som ikke har effekt og derfor alligevel ender i badeværelseskabet eller skraldespanden lang tid inden den sidste dråbe er brugt.

Du vil formentlig også skulle bruge færre produkter, når du har en skarpt tilrettelagt plan.

Sidst, men ikke mindst; Da kliniske hudplejeprodukter sælges af fagspecialister og på klinikker, bruger virksomhederne bag ikke penge på marketing. I stedet bruges de på research og udvikling af nye teknologier.

Klinisk hudpleje er derfor en investering i din hud, og resultaterne vil hurtigt tale for dem selv. 

Så på den korte bane, er produkterne dyrere end de fleste andre almindelige hudplejeprodukter, men på den lange bane er forskellen knap så stor.

7. Du forebygger fremtidige problemer

Selv, hvis du bruger almindelige hudplejeprodukter, og har en fin hud nu, så vil klinisk hudpleje gøre en markant forskel for dig alene pga. dens potente og dybdegående egenskaber.

Ved at begynde med klinisk hudpleje mens huden er ung, kan du lægge fundamentet for en sund og stærk hud hele livet. Klinisk hudpleje bremser nemlig aldringstegn, og vil holde din naturligt smuk i takt med at du bliver ældre.

Og når det kommer til den vigtigste form for hudbeskyttelse – nemlig den mod solens UV-stråler – er det vigtigt at bruge et produkt, hvor du faktisk kan stole på virkningerne.

Det kliniske hudplejeprodukt, ZO Skin Health SPF, der har en dokumenteret effekt, og er et godt eksempel på den forskel, der er på gennemtestede kliniske hudplejeprodukter og almindelige solcremer, hvor du faktisk ikke kan være helt sikker på, at de virker.

At skifte dine almindelige hudplejeprodukter ud med klinisk hudpleje er derfor ikke kun en måde at komme dine hudproblemer til livs. Det er en langtidssikring af din hud.

 

 

 ZO SKIN HEALTH

×