Først og fremmest vil vi sige tusind tak for din interesse i vores univers. Det betyder meget for os at du vil følge med, og kunne tænke dig at blive lidt klogere på hvordan vores tilgang er til den kosmetiske skønhedsverden.
 
Vi ved at den kosmetiske verden kan være en jungle af finde rundt i. Der er så mange forskellige klinikker og produkter. Det store spørgsmål er jo, hvad og hvem er de bedste for dig?
I NUAN går vi all in på at tilbyde vores kunder den absolut bedste oplevelse i alt fra produkter og udstyr, til tid og kvalitet til hver og en af jer, der træder ind i vores univers.
 
Vi er her ikke for at have travlt med noget. Især ikke dit ansigt eller din krop! Og vi elsker at være med til at afmystificere nogle af de misforståelser der er i vores univers.
Før og efter
 
Vi respekterer hvert enkelt forløb og vi tager os tid til, at forstå dine behov og skabe trygge rammer, for en helt vild vidunderlig verden af muligheder.
 
Oftest er det følelserne vi behandler ud fra, kombineret med vores ekspertise selvfølgelig!
 
 
Det vi mener er, at når du første gang møder os, vil vi sætte os ned sammen og møde hinanden.
Her danner vi os et overblik over de muligheder vi har. Det er så vigtigt med en god forventningsafstemning forud for de behandlinger vi udfører, både for dig og os. Vi ønsker at du har tillid til at du er i de absolut bedste hænder, når det gælder dig og dine forventninger til et godt resultat.
 
I NUAN er du vores ambassadør. Vi er her for dig og glæder os til at afhjælpe myter omkring behandlingerne ved ærlig og gennemsigtig kommunikation, så du er indforstået med alt, før vi starter vores behandling eller forløb.
 
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers.
 
Kærlig hilsen
Diana Rune og Line Aviaja Francke
Stiftere af NUAN Aesthetic
Diana Rune og Line Aviaja Francke
×