BEHANDLING MED COOLTECH

I NUAN har vi Danmarks længste og største erfaring med behandlingen Cooltech fedtfrysning.

Cooltech systemet er et af de mest populære og effektive valg, i forbindelse med fedtfrysning.

Det er en effektiv og pålidelig behandling mod genstridige fedtdepoter, med en reduktion på op mod 20-25% i de behandlede områder. Behandlingen er ikke-kirurgisk, sikker og effektiv.

FAKTA OM COOLTECH


Cooltech er et kontrolleret kølesystem, der arbejder med cryolipolysis.

Den unikke teknologi gør, at vi kan ramme specifikke områder på kroppen og målrette behandlingen præcis der, hvor vi ønsker at minimere de uønskede fedtdepoter.Cooltech behandlingen virker ved at tilføre frost til de fedtdepoter, vi ønsker at eliminere.

Når vi udsætter fedtcellerne for frost, krystalliseres 20-25% af fedtcellerne og går til grunde. Håndstykkerne suger med et vakuum de uønskede fedtdepoter ud i kammeret. Herefter køler systemet området ned og udsætter fedtcellerne for frost.

Især fedtcellerne i det subkutane fedt er sensitive for behandlingen.

Cooltech systemet har flere forskellige påsætninger, hvilket giver NUAN mulighed for at designe behandlingen specifikt til dig og dine former. Resultatet er permanent, så det er vigtigt, at du får en konsultation inden din behandling, så vi kan sikre os, at vi respekterer din naturlige form, og dine muligheder for gode resultater.Inden din behandling med Cooltech, skal du til en konsultation hos vores sygeplejerske, hvor du udover mundtlig information, får udleveret skriftlig information omkring din behandling. Her vurderer vi dine behov og ønsker for behandlingen, og vi lægger sammen en plan for at opnå de bedste resultater for dig. Ved selve behandlingen følger vi planen, der er lagt og afklarer eventuelle yderligere spørgsmål.

Inden din behandling tages billeder til din journal, hvorefter der tegnes ind, så vi er sikre på at behandle i det ønskede område. Der påføres en gelpad, der indeholder antifreeze gel, for at beskytte hudens overflade mod frosten, og håndstykkerne sættes på.

Der kan føles et ubehag ved påsætning og aftagning af håndstykkerne grundet suget og kulden. Under selve behandling aftager ubehaget, og du vil kunne arbejde eller slappe af, som du ønsker.

Alt efter område er der en varighed på 45-70 minutter på din behandling. Ønsker du flere områder behandlet øges behandlingstiden. Du kan genoptage dine daglige gøremål efter behandlingen.Resultatet er permanent. Studier viser en tilfredshedsprocent på omkring 94. Der er foretaget langt mere end 250.000 behandlinger på verdensplan.

Du vil de første uger efter behandlingen kunne føle let hævelse og en sovende fornemmelse i området. Du vil se begyndende resultat efter ca. to uger og endeligt resultat efter tolv uger.

For at optimere processen skal du drikke rigeligt med vand og massere områderne dagligt, gerne morgen og aften for at stimulere bindevævet og lymferne, der sørger for, at de nedbrudte fedtceller føres væk.

I de fleste tilfælde vil en enkelt behandling være tilstrækkeligt. Ønsker man yderligere reduktion kan behandlingen gentages efter tolv uger.

Diana har Danmarks længste og største erfaring indenfor behandlingen med Cooltech systemet. NUANs brede og store erfaring med behandlingerne, gør at du kan føle dig helt tryg hos os.Du kommer til kontrol i NUAN efter tolv uger, hvor vi sammen sikrer os din tilfredshed med behandlingen, forløbet og resultatet.

Kontrollen bookes ind ved behandlingen.Efter din behandling kan du forvente en rødme, hævelse og let ømhed af det behandlede område. Blå mærker kan forekomme på grund af suget og forsvinder typisk i løbet af seks til tolv dage. Nogle oplever, at området sover i op til et par uger efter behandlingen. Der kan den første uge forekomme let prikken og stikken i området, og har du fået behandling på maven, kan der forekomme lette jag fra området omkring navlen. Dette aftager i løbet af de første to uger. Behandling af dobbelthage kan forbigående medføre let nedsat eller øget spytsekretion i dagene efter behandlingen.

På verdensplan er der to procent af de behandlede, der ikke har effekt af behandlingen til trods for at man er kandidat.

I NUAN gør vi vores bedste for at sikre os, at alle vores kunder er tilfredse med vores behandlinger.


VEJLEDENDE PRISER COOLTECH

Ved behandling af flere områder, i én session, betales der fuld pris for det dyreste område og der opnåes 50% rabat på alle øvrige områder.

-

Konsultation - Gratis

Dobbelthagen - 5.000 kr.

Øvre mave - 7.000 kr.

Nedre mave - 7.000 kr.

Flankerne - 7.000 kr.

BH dellerne - 7.000 kr.

Inderlårene - 7.000 kr.

Yderlårene - 7.000 kr.

Knæene - 7.000 kr.

Banandellerne / Under ballerne - 7.000 kr.

Armene - 7.000 kr.

Brystet - 7.000 kr.

Kontrol - Gratis

BOOK TID

Vi rådgiver og følger dig igennem dit personlige forløb med respekt for dit udgangspunkt og dit behov.

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores behandling eller har brug for hjælp til booking, så udfyld nedenstående detaljer, så vil vi kontakte dig indenfor to hverdage.
×