DERMAPEN

Ønsker du en forbedret hudstruktur, reduktion af fine linjer/ anti-aging effekt samt ujævnheder eller akne? Dermapen en af de mest effektive behandlinger.

Under behandlingen sluses der aktive stoffer ned i huden, sådan at huden får et ekstraordinært boost samtidig med, at kollagen produktionen øges.

Dermapen er en af de mest effektive metoder til at forbedre hudens struktur, reducere fine linjer samt ujævnheder. Under behandlingen bliver der frigjort en række vækstfaktorer, som bidrager til nydannelse af kollagen. Din hud bliver boostet med fugt, som også medvirker til en dejlig glød.

Dermapen er særlig effektiv behandlingsmetode til akne, pigmentering, fine linjer og rosacea og manglende fugt/glød.

FAKTA OM DERMAPEN


Dermapen er en avanceret microneedling behandling, som ved hjælp af en unik vertikal teknik, 16 sterile nåle, en stærk motor og en vibrerende funktion forårsager op til 1920 mikrokanaler i huden pr. sekund. Nåledybden indstilles alt efter hudens tilstand og målsætning for behandling.Dermapen forårsager en kontrolleret skade i huden, som effektivt reducerer ujævnheder, acne, pigmentering, rosacea, samt udglatter fine linjer, alt efter den ønskede effekt. Derudover medvirker behandlingen til et boost af hudens fugtindhold samt glød. Som regel omfatter en behandlingskur med Dermapen 3-6 behandlinger med 2-8 ugers interval. En Dermapen behandling kan som udgangspunkt udføres på alle hudtyper/hudfarver.Inden din behandling med Dermapen, skal du til en konsultation, hvor du udover mundtlig information, får udleveret skriftlig information omkring din behandling. Her vurderer vi dine behov og ønsker for behandlingen, og vi lægger sammen en plan for at opnå de bedste resultater for dig. Her vurderer vi dine behov og ønsker for behandlingen, og vi lægger sammen
en plan for at opnå de bedste resultater for dig. Vi udfører første behandling umiddelbart lige efter konsultationen.

Forud for behandlingen renser vi området af og tager billeder til din journal, og vi kan herefter påbegynde behandlingen. Behandlingen har et mildt smerteniveau og tager omkring 45 minutter.Du vil allerede opleve et resultat efter de første behandlinger, da huden genvinder både smidighed og elasticitet. Efter behandlingen ses ofte en let rødmen som tegn på, at behandlingen har igangsat en inflammatorisk proces som er tilsigtet og målet med behandlingen. Der er blevet frigjort en række vækstfaktorer, som bidrager til nydannelsen af kollagen, en foryngelse af huden samt en forbedring af hudstrukturen. Rødmen plejer at lægge sig efter nogle timer.Du kan genoptage dine normale aktiviteter direkte efter behandlingen. Dermapen behandlingen laver midlertidige mikrokanaler i huden, så derfor er det vigtigt at tænke på hygiejne og korrekt hudpleje efter behandlingen. Det anbefales, at du undgår at røre ved det behandlede område de første timer, samt undgår at gå i bad eller rense det behandlede område samme dag som behandlingen har fundet sted. Derudover skal du undgå direkte UV-eksponering, hård fysisk træning samt pool/jacuzzi, havvand og sauna 48 timer efter behandlingen.


VEJLEDENDE PRISER DERMAPEN

Konsultation - Gratis

Ved øjnene - 1.500 kr.

Omkring munden - 1.500 kr.

Halsen - 1.500 kr.

Hænderne - 1.500 kr.

Hele ansigtet - 2.200 kr.

Hele brystet - 2.200 kr.

Hele ansigtet og halsen - 2.500 kr.

Hele ansigtet, halsen og brystet - 3.000 kr.

Strækmærker - Individuel vurdering

Kontrol - Gratis

BOOK TID

Vi rådgiver og følger dig igennem dit personlige forløb med respekt for dit udgangspunkt og dit behov.

Skriv til os

×