IKKE-PERMANENTE FILLERS
RESTYLANE - TEOSYAL - PROFHILO

Vores hud er enestående. Den beskytter kroppen mod påvirkning udefra, og reparerer sig selv dagligt. Med tiden bliver vores hud naturligt mindre elastisk og slap. Linjer og furer begynder at sætte sine spor i overfladen. Både alder, genetik og miljø spiller en rolle for, hvordan vores overflade holder sig. Jo mere moden huden bliver, jo mere fugt har den behov for. Med tiden taber vi volume i ansigtet, og tyngden i ansigtet tager sydpå. Mørke rande under øjne, bekymringsrynker, nedadvendte mundvige og generel trist hud og tabt glød, kan få os til at se mere trætte og uoplagte ud.

FAKTA OM IKKE-PERMANENT FILLER


Restylane behandling er med til at genskabe fugtbalance og fylde. Behandlingen hjælper hudens egen regenerering, så vi holder på fasthed og fylde, samt udglatter rynker og folder i ansigtet. Ikke-permanente fillers kan genskabe volume i læber, kinder, furer fra næse til mund, kindben, mørke rande under øjnene, nedadvendte mundvige, korrektion af næse, markering af kæbe og hage, så der opnås et mere naturligt smukt og friskt udseende, uden at du ser behandlet ud.Restylane er betegnelsen for ikke-permanente fillers af højeste kvalitet, hvor der er stor evidens bag. På verdensplan er der dokumenteret over 40 millioner behandlinger, alene på Restylane, der har været brugt igennem de sidste 20 år og er FDA godkendt.

Restylane anvendes til at udglatte statiske rynker og furer i ansigtet, samt til at genskabe volume, hvis man ønsker at skabe mere kontur, kant og symmetri.

Restylane er en klar gel, der består af vand, hyaluronsyre og lidocain (lokalbedøvelse). Hyaluronsyre er et stof, vi danner naturligt i kroppens bindevæv, hvorfor gelen også nedbrydes naturligt af kroppen igen. Hyaluronsyre binder vand og er dermed med til, at genoprette hudens fugtbalance indefra og genetablere tabt volume.Med tiden mister vi en del af ansigtets fedtdepoter. Den naturlige produktion af hudens kollagene fibre og den naturlige produktion af hyaluronsyre mindskes. Dette medfører, at huden kan blive tør og trist og miste sin spændstighed og elasticitet. Med Restylane kan vi genskabe tabt volume i ansigtet. Herudover kan man konturere og skabe form i ansigtet for at fremme de naturlige træk og mildne alderstegn. Det aktive stof i produktet, hyaluronsyre, går ind og booster hudens egen naturlige produktion, optimerer og genskaber fugtbalance og spændstighed. Den naturlige mimik ændres ikke ved brug af Restylane.

I NUAN bruger vi kun de bedste kvalitetsprodukter og Restylane har flere end 40 millioner registrerede behandlinger på verdensplan.

Restylane produkterne er opdelt i forskellige typer, som anvendes ud fra det område, vi ønsker at behandle. Behandler vi læber anvendes typisk et lidt blødere produkt, og skal vi skabe kontur og genopbygge struktur i ansigtet vælges et lidt hårdere produkt med en større løfteevne.Inden din første behandling skal du til en konsultation hos vores sygeplejerske, hvor du udover mundtlig information får udleveret skriftlig information omkring din behandling. Her vurderer vi dine behov og ønsker, og vi lægger sammen en plan for at opnå de bedste resultater for dig. Ved selve behandlingen følger vi planen, der er lagt og afklarer eventuelle yderligere spørgsmål.

Forud for behandlingen renses det aktuelle område, og der tages billeder til din journal. Herefter kan vi påbegynde behandlingen. Vi forsøger at gøre behandlingen med Restylane så behagelig og komfortabel som muligt. Vi bruger lokalbedøvende lidocaincreme ved behov, og produkterne indeholder ligeledes lidocain, som er et lokalbedøvende middel.

Fra konsultation til behandling skal der gå en periode på minimum 48 timer, hvilket er lovpligtigt, da behandlinger med ikke-permanente fillers er underlagt Sundhedsstyrelsen.Resultatet med Restylane, har du umiddelbart efter behandlingen. Dog vil produktet integrere sig i vævet over de første to til tre uger. Huden vil synes og mærkes glattere samt opnå en mere spændstig overflade. De fleste oplever en større tilfredshed med udseendet, hvilket medfører bedre selvtillid og bedre humør.

I NUAN stræber vi efter naturlig skønhed, hvor vi bevarer dig, men i en frisk og fornyet udgave.Efter din Restylanebehandling, kan der i dagene efter opleves ømhed, mindre rødme, hævelse og blå mærker. Hævelse og/eller blå mærker lægger sig typisk i løbet af to til syv dage, men kan i nogle tilfælde vare op til to til tre uger. Efter din behandling tilbydes du en gratis kontrol, hvor vi sikrer os, at du har opnået det ønskede resultat. Holdbarheden af behandlingen er typisk seks til tolv måneder, alt efter hvor i ansigtet der behandles. En læbebehandling vil typisk have en mindre holdbarhed end fx. kindben, da det er i et blødt område med bevægelse. Ved regelmæssige, vedligeholdende behandlinger øges holdbarheden typisk.

Skulle der mod forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen, er det muligt og enkelt at opløse produktet.Ofte er det en fordel at kombinere behandlingen med andre rynkebehandlinger, alt efter dit behov.

I NUAN behandler vi altid ud fra at skabe et naturligt, smukt resultat. Derfor vil vi ud fra vores møde med dig, klarlægge dine behov og altid behandle med respekt for dine naturlige træk. Sammen lægger vi en overskuelig plan for dit behandlingsforløb.

Vi skaber ingen behov, der ikke er der.Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med Restylane eller nogle af vores andre injektionsbehandlinger. Ved herpes udbrud frarådes injektionsbehandlinger.

Restylane indeholder lidocain, så du kan ikke blive behandlet, hvis du har allergi overfor dette.


VEJLEDENDE PRISER IKKE-PERMANENT FILLER

Konsultation - Gratis

0,5 ml Restylane eller Teosyal - 2.000 kr.

1 ml Restylane eller Teosyal - 3.000 kr.

2 ml Restylane eller Teosyal - 5.000 kr.

3 ml Restylane eller Teosyal - 7.500 kr. - Spar 1.500 kr.

4 ml Restylane eller Teosyal - 10.000 kr. - Spar 2.000 kr.

Liquid facelift - Restylane eller Teosyal - fra 10.000 kr.

Profhilo, 2 ml - 4.500 kr.

Profhilo klippekort med 2 x 2 ml. - 7.000 kr. - Spar 1.500 kr.

Kontrol - Gratis

-

Opløsning af produkt fra anden klinik, 1 gang - 1.500 kr.

Opløsning af produkt fra anden klinik, 2 gang - 1.000 kr.

Opløsning af produkt fra anden klinik, 3 gang - 500 kr.

Kontrol - Gratis

BOOK TID
"
"

BOOK TID

Vi rådgiver og følger dig igennem dit personlige forløb med respekt for dit udgangspunkt og dit behov.

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores behandling eller har brug for hjælp til booking, så udfyld nedenstående detaljer, så vil vi kontakte dig indenfor to hverdage.
×