HÅRFJERNING

NUAN anvender kun det bedste udstyr og går ikke på kompromis, når det gælder vores resultater.

IPL-systemet fra ICON, er en af de mest effektive maskiner på markedet. Ud over at have din sikkerhed i højsædet, er IPL den hurtigste måde til at få et effektivt og optimalt resultat, når vi behandler for uønsket hårvækst.

FAKTA OM HÅRFJERNING


IPL, intenst pulseret lys. IPL er en teknologi med xenonplasmalampe, der kan indstilles på forskellige bølgelængder, hvor lyset fra IPL’en indstilles alt efter målsætning for behandling. IPL bruges i NUAN til permanent hårfjerning, fjernelse af uønskede kar i ansigtet og på brystet, solskader og pigmentforandringer og generel rejuvenation.Behandlingen foregår under hudens overflade og er en effektiv behandling til solskader / pigment, fjernelse af uønsket hårvækst og uønskede karudvidelser i ansigtet og på decolettè / brystet. Lyskilden fra IPL-systemet indstilles, til at gå efter de farveforskelle vi ønsker at fjerne under hudens overflade. Ved solskader er det hudens melanin, lyset fanger. I de ødelagte blodkar er det hæmaglobinen, den binder sig til. Her omdanner det sig til varme og sørger for, at det uønskede kar lukkes. Når vi fjerner hår, er det pigmentet i håret, dvs. farven, der afgør, om du er kandidat til behandlingen. IPL er yderst effektivt til hårfjernelse. Har du lyst hår eller lyst rødpigmenteret hår, vil behandlingen som bedst have reducerende effekt og ikke den langvarige effekt, vi ellers kan få med hår, hvor der er tilstrækkeligt pigment. IPL gør huden lysfølsom, og det er derfor vigtigt at være ansvarlig i solen. Vi kan behandle det meste af året, så længe du bruger SPF 50 med UVA- og UVB-filter. Grundet vores valg af teknologi i vores amerikanske ICON-laser, er det muligt at behandle forskellige hudtyper (Hudtype I-V) ved korrekt indstilling af bølgelængder, da der er et kraftigt kølesystem i laseren.Inden din IPL-behandling skal du til en konsultation hos vores sygeplejerske, hvor du udover mundtlig information, får udleveret skriftlig information omkring din behandling. Her vurderer vi dine behov og ønsker for behandlingen, og vi lægger sammen en plan for at opnå de bedste resultater for dig. Ved selve behandlingen følger vi planen, der er lagt og afklarer eventuelle yderligere spørgsmål.

På dagen for din behandling anbefaler vi, at du fjerner dine hår med en skraber, så der ikke er synlige hår på hudens overflade. På denne måde sikrer vi os, at lyset ledes direkte ned i hårsækken og undgår overfladiske forbrændinger. Du må ikke vokse, epilere eller på nogen anden måde fjerne håret fra hårsækken, da der således ikke vil være farve, IPL’en kan registrere. Til gengæld må du skrabe, lige så ofte du har behov for det mellem behandlingerne. Forud for behandlingen renser vi området af og tager billeder til din journal.  Da IPL’en indstilles til at gå efter farven, er det vigtigt, at du er så lys i huden som muligt op til din behandling. Du skal undgå soleksponering og spray-tan i fire uger op til din behandling. Har du for meget pigment i huden ved behandling, kan du risikere en overfladisk forbrænding. IPL’en indstilles til at opfange pigmentet (farven) i de uønskede hår. Lyset omdanner sig til varme og laver en forbrænding lokalt i hårsækken, hvorefter håret destrueres. Behandlingen føles som en varm elastik mod huden, og du skal derfor forvente mildt til moderat smerteniveau. Du kan genoptage dine daglige gøremål efter behandlingen.Allerede efter de første behandlinger vil du opleve resultat. Hårene reduceres effektivt, og barberingsknopper og indgroede hår mindskes. Nu er der endelig mulighed for at hoppe i badetøjet i flere dage i streg, uden at du skal bekymre dig om røde knopper, udslæt og kløen. For de endelige og permanente resultater kræver det typisk seks til ti behandlinger. Intervallet afhænger af området, vi behandler. Hårene er inddelt i vækstfaser, hvor der i hver vækstfase vil være ca. 20% af dine hår, der er aktive. Det er dem, vi behandler på. Herefter bookes du til næste behandling, eller vi booker forløbet ind, så du er garanteret lige præcis den tid, du ønsker. Vi sammensætter sammen med dig, det forløb der skal til for at opnå de bedste resultater for dig.Efter din behandling med IPL kan det behandlede område være let rødt og irriteret. Da væksten af hår er styret hormonelt, skal du påregne at gå i vedligeholdende behandlinger ca. en gang årligt, hvis du har haft et fuldt forløb på seks til ti behandlinger, hvor behandlingsintervallerne er overholdt. Ved hårfjerning i ansigtet kan der i nogle tilfælde være behov for yderligere opfølgning, især hvis du har PCO / PCOS eller hirsutisme. Her skal du se dit forløb på samme måde, som med rosacea. Vi kan ikke ændre på hormonelle ubalancer, men vi lover, at du er i de tryggeste hænder, når vi med respekt for de problematikker disse syndromer medfører, sammensætter et forløb for at forbedre hverdagens gener. De fleste vil opleve en reduceret konstant effekt ved kontinuerlige opfølgninger, og vi sammensætter specielle pakker til opfølgning på hovedforløbene for alle vores kunder. Vi tilbyder altid en gratis afsluttende kontrol.

Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte sol i op til fire uger efter behandlingen. I Danmark er UV indekset ikke lige så kraftigt som længere sydpå, så bruger du en SPF 50 med både UVA- og UVB-filter og er ansvarlig i solen, vil du sagtens kunne opholde dig ude.Vi behandler vi dig ikke, hvis du er gravid, ammende, har epilepsi, er i lysfølsom medicinsk behandling, har udslæt i det aktuelle område, ved herpesudbrud eller hvis du scorer for højt på melaninindekset.

Vi specificerer vores behandling unikt til dig og går ikke på kompromis med din sikkerhed. Af bivirkninger kan der almindeligt opstå rødme og en let solbrændt fornemmelse i det behandlede område efter din behandling. Let irritation, kløe og folikelødem (let hævelse omkring hårsækken) kan opstå. Dette vil typisk forsvinde i løbet af et par timer efter behandlingen.

Med laser og IPL er der tale om en avanceret forbrænding under huden, der er derfor også risiko for forbrændinger på huden, hvis du er solbrun eller naturligt har mere pigment i huden. Vi laver altid en analyse af din hud forud for behandlingen for at sikre os, at IPL’en er indstillet specifikt for at give dig et optimalt resultat.

I sjældne tilfælde kan der dannes små vabler, sår og efterfølgende midlertidig depigmentering / afblegning af huden. Huden reparerer dog sig selv i tilfælde af, at dette skulle opstå. Egentlig ardannelse og blivende afblegning af huden er yderst sjældent.


VEJLEDENDE PRISER HÅRFJERNING ANSIGT

Ved behandling af flere områder, i én session, betales der fuld pris for det dyreste område og der opnåes 50% rabat på alle øvrige områder.

-

Konsultation - Gratis

Overlæben - 500 kr.

Hagen - 500 kr.

Bakkenbarterne - 500 kr.

Kinderne - 500 kr.

Halsen - 500 kr.

Hele ansigtet - 1.200 kr.

Hele ansigtet og halsen - 1.350 kr.

Kontrol - Gratis

VEJLEDENDE PRISER HÅRFJERNING KROP

Ved behandling af flere områder, i én session, betales der fuld pris for det dyreste område og der opnåes 50% rabat på alle øvrige områder.

-

Konsultation - Gratis

Armhulerne - 500 kr.

Bikini - 800 kr.

Brazil / Hollywood - 1.200 kr.

Ballerne - 1.200 kr.

Navlelinjen - 500 kr.

Areola / rundt om brystvorterne - 500 kr.

Brystet - 1.100 kr.

Maven - 1.100 kr.

Nakken - 500 kr.

Skuldrene - 1.100 kr.

Lænd - 1.100 kr.

Hele ryggen - 1.700 kr.

Skuldrene og ryggen - 2.200 kr.

Skuldrene, ryggen og nakken- 2.500 kr.

Hele armene - 2.200 kr.

Over- eller underarmene - 1.100 kr.

Hænderne - 1.000 kr.

Hele benene - 3.500 kr.

Underbenene inklusive knæene - 2.200 kr.

Hele lårene - 2.200 kr.

Inderlårene - 1.100 kr.

Baglårene - 1.100 kr.

Fødderne - 1.000 kr.

Hele kroppen - 10.000 kr.

Kontrol - Gratis

BOOK TID

Vi rådgiver og følger dig igennem dit personlige forløb med respekt for dit udgangspunkt og dit behov.

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores behandling eller har brug for hjælp til booking, så udfyld nedenstående detaljer, så vil vi kontakte dig indenfor to hverdage.
×