KARFJERNELSE OG ROSACEA

NUAN anvender kun det bedste udstyr og går ikke på kompromis, når det gælder vores resultater. IPL-systemet fra ICON, er en af de mest effektive maskiner på markedet. Ud over at have din sikkerhed i højsædet, er IPL den hurtigste måde til at få et effektivt og optimalt resultat, når vi behandler på de uønskede kar, generel rødme og rosacea.

FAKTA OM KARFJERNELSE OG ROSACEA


IPL, intenst pulseret lys. IPL er en teknologi med xenonplasmalampe, der kan indstilles på forskellige bølgelængder, hvor lyset fra IPL’en indstilles alt efter målsætning for behandling. IPL bruges i NUAN til permanent hårfjerning, fjernelse af uønskede kar i ansigtet og på brystet, solskader og pigmentforandringer og generel rejuvenation.Behandlingen foregår under hudens overflade og er en effektiv behandling til solskader / pigment, fjernelse af uønsket hårvækst og uønskede karudvidelser i ansigtet og på decolettè / brystet. Lyskilden fra IPL-systemet indstilles, til at gå efter de farveforskelle vi ønsker at fjerne under hudens overflade. Ved solskader er det hudens melanin, lyset fanger. I de ødelagte blodkar er det hæmaglobinen, den binder sig til. Her omdanner det sig til varme og sørger for, at det uønskede kar lukkes. Når vi fjerner hår, er det pigmentet i håret, dvs. farven, der afgør, om du er kandidat til behandlingen. IPL er yderst effektivt til hårfjernelse. Har du lyst hår eller lyst rødpigmenteret hår, vil behandlingen som bedst have reducerende effekt og ikke den langvarige effekt, vi ellers kan få med hår, hvor der er tilstrækkeligt pigment. IPL gør huden lysfølsom, og det er derfor vigtigt at være ansvarlig i solen. Vi kan behandle det meste af året, så længe du bruger SPF 50 med UVA- og UVB-filter. Grundet vores valg af teknologi i vores amerikanske ICON-laser, er det muligt at behandle forskellige hudtyper (Hudtype I-V) ved korrekt indstilling af bølgelængder, da der er et kraftigt kølesystem i laseren.Inden din IPL-behandling, skal du til en konsultation hos vores sygeplejerske, hvor du udover mundtlig information får udleveret skriftlig information omkring din behandling. Her vurderer vi dine behov og ønsker for behandlingen, og vi lægger sammen en plan for at opnå de bedste resultater for dig. Ved selve behandlingen følger vi planen, der er lagt og afklarer eventuelle yderligere spørgsmål.

Da IPL’en er indstillet til at gå efter farven er det vigtigt, at du er så lys i huden som muligt, så du skal undgå soleksponering og spray-tan i fire uger op til din behandling. Har du for meget pigment i huden ved behandlingen, kan du risikere en overfladisk forbrænding. Forud for behandlingen renser vi området af og tager billeder til din journal. IPL’en indstilles til at opfange hæmaglobinen i de uønskede karudvidelser. Lyset omdanner sig til varme, og karret lukkes. Behandlingen føles som en varm elastik mod huden, og du kan forvente mildt til moderat smerteniveau.

Den primære årsag til karudvidelser er genetik, alder og miljø. Soldyrkning kan også have dannet skader i huden. Herudover kan man have diffus rødme og karudvidelser i forbindelse med hudsygdommen rosacea.

Uønskede karudvidelser i ansigtet og på brystet kan være til stor gene for den enkelte. I NUAN har vi god erfaring med behandlingen og uanset omfang af kar, står vi klar til at hjælpe dig.I de fleste tilfælde vil du kunne se effekt af behandlingen med det samme. Dog kan du opleve rødme efter behandlingen. For at opnå optimal effekt skal du forvente en til tre behandlinger med et interval på ca. fire uger mellem dine behandlinger. Små kar vil typisk kræve en til to behandlinger og mere genstridige kar, som dem i næsefløjene, vil typisk kræve to til tre behandlinger, i få tilfælde flere. Endeligt resultat efter en enkelt behandling forventes efter en til to uger.

Du vil, udover at komme de uønskede kar og rødmen til livs, kunne forvente en optimering af huden generelt. IPL giver en optimeret overflade på huden, der fremstår mere spændstig og generelt mere jævn i struktur og farve.

 

–    Læs også om IPL pigment / farveforskelleHuden vil efter din behandling føles varm og spændt. Det er vigtigt at tilføre godt med fugt efterfølgende. Karrene vil lige så stille nedbrydes i vævet efter din behandling. Du skal forvente at varmen fra behandling kan give hævelse i ansigtet efterfølgende. Typisk varer hævelsen i to til seks dage og vil være mest udtalt, når vi behandler omkring øjnene. Der kan i sjældne tilfælde opstå sår eller små vabler i det behandlede område. Det er ufarligt og yderst sjældent og vil hele op i løbet af den første uge efter behandlingen. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte sol i op til fire uger efter behandlingen. I Danmark er UV-indekset ikke lige så kraftigt som længere sydpå, så bruger du SPF50 med både UVA- og UVB-filter og er ansvarlig i solen vil du sagtens kunne opholde dig ude.

Det er vigtigt at vide, at nogle kar vil være væk permanent, men har du mange kar og er genetisk disponeret for udviklingen af karudvidelser, vil det kræve årlig opfølgning for at holde udviklingen nede. Det samme gør sig gældende for diffus rødme og rosacea, som kan kræve flere behandlinger i et forløb. Ved rosacea er det primært symptombehandling, da det er en kronisk betændelsestilstand i huden. Uanset hvilken behandling du får med IPL, oplever vi stor tilfredshed med vores behandlinger.Vi behandler vi dig ikke, hvis du er gravid, ammende, har epilepsi, er i lysfølsom medicinsk behandling, har udslæt i det aktuelle område, ved herpesudbrud eller hvis du scorer for højt på melaninindekset.

Vi specificerer vores behandling unikt til dig og går ikke på kompromis med din sikkerhed. Af bivirkninger kan der almindeligt opstå rødme og en let solbrændt fornemmelse i det behandlede område efter din behandling. Let irritation, kløe og folikelødem (let hævelse omkring hårsækken) kan opstå. Dette vil typisk forsvinde i løbet af et par timer efter behandlingen.

Med laser og IPL er der tale om en avanceret forbrænding under huden, der er derfor også risiko for forbrændinger på huden, hvis du er solbrun eller naturligt har mere pigment i huden. Vi laver altid en analyse af din hud forud for behandlingen for at sikre os, at IPL’en er indstillet specifikt for at give dig et optimalt resultat.

I sjældne tilfælde kan der dannes små vabler, sår og efterfølgende midlertidig depigmentering / afblegning af huden. Huden reparerer dog sig selv i tilfælde af, at dette skulle opstå. Egentlig ardannelse og blivende afblegning af huden er yderst sjældent.


VEJLEDENDE PRISER PÅ KAR OG ROSACEA

Konsultation - Gratis

Enkelte pletter - 900 kr.

Næsen - 1.000 kr.

Kinderne - 1.200 kr.

Panden - 1.200 kr.

Kinderne og næsen - 1.500 kr.

Hænderne - 2.000 kr.

Hele ansigtet med IPL - 2.000 kr.

Halsen - 2.000 kr.

Brystet / décolleté - 2.000 kr.

Hele ansigtet og brystet - 3.500 kr.

Kontrol - Gratis

BOOK TID

Vi rådgiver og følger dig igennem dit personlige forløb med respekt for dit udgangspunkt og dit behov.

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores behandling eller har brug for hjælp til booking, så udfyld nedenstående detaljer, så vil vi kontakte dig indenfor to hverdage.
×