VORES UNIVERS

NUAN er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, behov og ønsker.

Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger og er med til at sætte vores eget præg på branchen.

Vores atmosfære og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.

I NUAN skaber vi ingen behov, der ikke er der.

VORES

VISION

Visionen med NUAN er at skabe et rummeligt univers, som inspirerer den enkelte til at realisere sin egen livsglæde og livskvalitet.

VORES

MISSION

Med en evidensbaseret og transparent tilgang til kosmetiske behandlinger, kvalitet og sikkerhed i højsædet samt et specialuddannet og passioneret team leveres kunden de bedste resultater samt de bedste oplevelser

VORES

VÆRDIER

At etablere en klinik med plads til alle uanset køn, seksualitet, ønsker og behov.

At skabe et varmt, trygt og professionelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til individet og forskelligheder.

At udfordre den traditionelle tilgang til kosmestiske behandlinger, sætte vores eget præg på branchen og ikke gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet og resultat.

At lytte til kunden samt vejlede og behandle ud fra et naturligt æstetisk værdisæt.

At respektere faget, hinanden, og miljøet.

At give igen.

VORES

HISTORIE

NUAN er stiftet i 2020 af Diana Rune og Line Aviaja Nielsen.

Vores vision med NUAN er at skabe et sted, hvor høj kvalitet er nøglen, og hvor alle forløb føres med åben og ærlig dialog samt integritet.

Vi går ikke på kompromis med noget, når det handler om dig.

Vores udstyr og produkter er udelukkende valgt på baggrund af bedste evidens, kvalitet og sikkerhed.

Helt fantastisk oplevelse hos NUAN

Helt fantastisk oplevelse! Jeg er meget tilfreds med resultatet! Det ser så naturligt ud og jeg ser meget friskere ud. Jeg kan højt anbefale Nuan :)

Nathalie | Trustpilot

Måske endda Danmarks bedste...

Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Daniella som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så solid erfaring og ikke mindst at blive mødt lyttende og spørgende ind til mig og mine behov. Wow!

Pernille | Trustpilot

Perfekt service og faglighed i smukke omgivelser

Kan virkelig kun anbefale de søde, smukke, smilende og dygtige behandlere hos Nuan 😘 man får den varmeste velkomst - når man træder ind i de smukkeste omgivelser! Og Mille har tryllet igen med hendes faglighed og dygtige ekspertise - 100 ⭐️ herfra ❤️

Lotte | Trustpilot

Respekt for ens behov - Alle pengene værd

Diana er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Alle pengene værd. Og så er omgivelserne virkelig fantastisk smukke - man føler sig meget velkommen og 100% tryg.

Sanne | Trustpilot

Topkarakter til NUAN på alle parameter

Kan kun give NUAN min allerbedste anbefaling. De giver sig god tid til at lytte og forstå ens behov og ønsker. Behandlinger bliver udført med kyndig, grundig og erfaren hånd, hvor de tager den tid som skal bruges. Det giver både en god ro og følelsen af tryghed. Udover deres professionalisme, er super søde og mødekommende. Og så er klinikken så smuk og indbydende, at man har lyst til at blive lidt længere.
Glæder mig til at besøge jer igen 🌟🌟🌟🌟🌟

Tina | Trustpilot

5 star treatments in 5 star…

5 star treatments in 5 star surroundings!!! Diana is just amazing, smart, professional, honest & empathetic! I just love NUAN!

Alex | Trustpilot

×