VIDEOER

BOOK TID

Vi rådgiver og følger dig igennem dit personlige forløb med respekt for dit udgangspunkt og dit behov.

Skriv til os

Helt fantastisk oplevelse hos NUAN

Helt fantastisk oplevelse! Jeg er meget tilfreds med resultatet! Det ser så naturligt ud og jeg ser meget friskere ud. Jeg kan højt anbefale Nuan :)

Nathalie | Trustpilot

Måske endda Danmarks bedste...

Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Daniella som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så solid erfaring og ikke mindst at blive mødt lyttende og spørgende ind til mig og mine behov. Wow!

Pernille | Trustpilot

Perfekt service og faglighed i smukke omgivelser

Kan virkelig kun anbefale de søde, smukke, smilende og dygtige behandlere hos Nuan 😘 man får den varmeste velkomst - når man træder ind i de smukkeste omgivelser! Og Mille har tryllet igen med hendes faglighed og dygtige ekspertise - 100 ⭐️ herfra ❤️

Lotte | Trustpilot

Respekt for ens behov - Alle pengene værd

Diana er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Alle pengene værd. Og så er omgivelserne virkelig fantastisk smukke - man føler sig meget velkommen og 100% tryg.

Sanne | Trustpilot

Topkarakter til NUAN på alle parameter

Kan kun give NUAN min allerbedste anbefaling. De giver sig god tid til at lytte og forstå ens behov og ønsker. Behandlinger bliver udført med kyndig, grundig og erfaren hånd, hvor de tager den tid som skal bruges. Det giver både en god ro og følelsen af tryghed. Udover deres professionalisme, er super søde og mødekommende. Og så er klinikken så smuk og indbydende, at man har lyst til at blive lidt længere.
Glæder mig til at besøge jer igen 🌟🌟🌟🌟🌟

Tina | Trustpilot

5 star treatments in 5 star…

5 star treatments in 5 star surroundings!!! Diana is just amazing, smart, professional, honest & empathetic! I just love NUAN!

Alex | Trustpilot

×